Bel voor een afspraak naar 0486 - 422 338
Hoofschestraat 20, 5361 EV Grave

Keratherapy / Keratine-behandeling

Home » Keratherapy / Keratine-behandeling

Een keratinebehandeling, of Keratherapy, is een intensief, conditionerende behandeling, die het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijker hanteerbaar maakt.

Het is belangrijk te beseffen dat een keratinebehandeling geen chemische relaxer is. Het haar wordt dus niet volledig stijl.

keratherapy-02Het Keratherapy Advanced Renewal System is de nieuwste generatiebehandeling, en is ontwikkeld met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Deze nieuwe keratinebehandeling bevat natuurlijke keratine, fruitextracten, essentiële vitaminen, mineralen en oliën en geen Formaldehyde!!

Deze unieke combinatie van ingrediënten verzorgt het haar intensief en pakt pluis en droog haar grondig aan. Het resultaat: glanzender, pluisvrij en makkelijk handelbaar haar, maandenlang.

In tegenstelling tot bij relaxers en Japanse straightening wordt door de keratinebehandeling van Keratherapy de interne structuur van het haar niet veranderd. De behandeling is niet schadelijk voor het haar, maar versterkt het juist. Deze revolutionaire keratine-formule werkt op alle haartypen.

Voordelen van Keratherapy

Keratherapy heeft voor u onder andere de volgende voordelen:
  • Keratherapy is een wash-out keratinebehandeling. De behandeling is klaar als u de salon verlaat. de keratine hoeft dus geen 48-72 uur in het haar in te werken voordat het kan worden gewassen. U kunt ook gelijk na de behandeling stylingproducten gebruiken.
  • Keratherapy verzorgt het haar intensief en pakt pluis grondig aan.
  • Doordat Keratherapy werkt met verschillende inwerktijden tijdens de behandeling, kunt u kiezen of u krul wilt behouden of dat u het haar zo glad mogelijk hebben wilt.
  • Het natuurlijk volume blijft behouden.
  • Dit product bevat geen Formaldehyde, hetgeen beter is voor uw haar en uw gezondheid.
  • U zult 3 à 4 maanden plezier hebben van uw behandeling, afhankelijk van uw haartype en uw thuisverzorging.
Wij informeren u in de salon graag hierover meer.

keratherapy-01Aftercare producten

Het is belangrijk het haar te verzorgen met de bijbehorende shampoo en conditioner. U krijgt deze na de behandeling van ons mee naar huis. Hiermee houdt u het keratinegehalte in uw haar op peil.

Daarnaast biedt Keratherapy een compacte lijn van aftercare producten, zoals een serum, leave-in spray en een masker, die bij ons verkrijgbaar zijn. Alle producten van Keratherapy bevatten keratine en verlengen de levensduur van de behandeling aanzienlijk. Deze producten zijn ook uitermate geschikt en verzorgend voor onbehandeld haar.

Meer informatie?

Bel of bezoek onze salon voor een vrijblijvend advies of een afspraak voor een keratine-behandeling. Of kijk op www.keratherapy.nl

Vanaf 210,- euro: Inclusief bijbehorende shampoo en conditioner, en knippen. Bel voor een afspraak of meer informatie.

  • Jean-Paul Kapperskunst
  • Hoofschestraat 20, Grave
  • 0486 422 338
  • www.kapsalonjeanpaul.nl