Bel voor een afspraak naar 0486 - 422 338
Hoofschestraat 20, 5361 EV Grave

Over Jean-paul Kapperskunst

Home » Over Jean-paul Kapperskunst

Hallo, mijn naam is Jean-paul Busser. Ik ben al meer dan dertig jaar werkzaam in het kappersvak, met veel liefde en plezier. Sinds 21 juni 2008 heb ik mijn eigen kapsalon in Grave. Midden in het gezellige centrum van Grave met voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

Met een ruim aanbod aan behandelingen en een goede service bent u bij Jean-paul Kapperskunst dan ook aan het goede adres. Of het nu gaat om knippen, kleuren, styleren, opsteken, een hoofdmassage of een volledige metamorfose! En dit alles voor een redelijke prijs.
Voor ons is het belangrijk dat u zich prettig voelt bij ons en dat u tevreden de deur uit gaat. Gekeken wordt daarom naar uw wensen maar ook naar de mogelijkheden. Welke kleur past goed bij uw huid, en welk kapsel past het best bij uw gezichtsvorm. Wij werken op afspraak maar loop gerust binnen, misschien dat er toch een plaats is of om een afspraak te maken.

Ook de aanstaande bruid is hier aan het juiste adres. Voor mij is het belangrijk dat een klant zich op zijn of haar gemak voelt in de salon en met een tevreden gevoel naar buiten gaat. Een goed advies gesprek is dan ook erg belangrijk. Dit geldt natuurlijk voor alle klanten maar zeker ook voor de bruid, zodat zij zich op haar mooist voelt op de grote dag.

Als kapper sta ik voor behoud van de haarkwaliteit, en omdat alleen het beste goed genoeg is voor u heb ik gekozen om te werken met het merk L'anza. Dit merk staat al jaren hoog aangeschreven in de internationale kapperswereld, en biedt voor ieder haartype de juiste verzorging. Of u nu kort of lang, steil, krullend, pluizig, dik of dun haar heeft. Met L'anza zijn uw haarproblemen verleden tijd. Kom gerust binnen voor een goed advies over de verzorging en styling van uw haar.

Tevens bent u bij Jean-paul Kapperskunst ook op het juiste adres voor Great Lenghts hairextensions. In een vrijblijvend consult leg ik u graag de mogelijkheden uit.

  • Jean-Paul Kapperskunst
  • Hoofschestraat 20, Grave
  • 0486 422 338
  • www.kapsalonjeanpaul.nl