Bel voor een afspraak naar 0486 - 422 338
Hoofschestraat 20, 5361 EV Grave

Great Lengths Extensions

Home » Great Lengths Extensions

Jean-paul Kapperskunst werkt met het bekende merk Great Lengths). Een merk dat al jaren bekend staat om de hoge kwaliteit en goede service. Great Lenghts zijn van 100% echt haar, van de hoogste kwaliteit waardoor u uw haar kunt stylen en behandelen zoals u ook uw eigen haar behandelt.

Jean-paul Kapperskunst is een Great Lengths Trusted Salon.
Wij volgen regelmatig cursussen, zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, en werken uitsluitend met Great Lengths extensions. Bij ons kunt u ook terecht voor het plaatsen van Invincibles Great Lengths. Dit zijn bijna onzichtbare extensions waardoor wij in staat zijn om fijn haar op te vullen en dit ook in het bovenhaar te plaatsen. Ook plaatsen wij de GL-Apps en Tapes. Voor snel en makkelijk meer volume of een nieuwe lengte. GL Apps en Tapes blijven 6-8 weken zitten en zijn herbruikbaar.

Denk bij hairextensions dus niet alleen aan verlenging maar ook aan opvulling (meer volume), kleuraccenten en het verlengen van bijvoorbeeld een lok of zijpartij.

Wilt u meer weten of heeft u vragen neem dan contact op met Jean-paul Kapperskunst en maak een vrijblijvende afspraak voor een consult.

Wie droomt er nu niet van een mooie volle gezonde haardos!!

  • Jean-Paul Kapperskunst
  • Hoofschestraat 20, Grave
  • 0486 422 338
  • www.kapsalonjeanpaul.nl